ORDRE de 21 de març de 2001, per la qual s'aproven les bases per a la inclusió d'obres per al subministrament d'energia elèctrica en el medi rural en el Pla d'electrificació rural de Catalunya i s'obre la convocatòria per a l'any 2001 (PERC-2001).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 21 de març de 2001, per la qual s’aproven les bases per a la inclusió d’obres per al subministrament d’energia elèctrica en el medi rural en el Pla d’electrificació rural de Catalunya i s’obre la convocatòria per a l’any 2001 (PERC-2001).

La Generalitat de Catalunya té competència per a l’elaboració, l’aprovació i l’execució dins el seu territori del Pla d’electrificació rural de Catalunya (PERC).

La Direcció General d’Energia i Mines ha dut a terme una tasca d’anàlisi de les mancances d’electrificació rural en el territori i ha estudiat solucions tècniques per resoldre-les i, per altra banda, és necessari conèixer amb antelació suficient les obres promogudes per corporacions locals que amb l’aplicació d’aquests ajuts hagin resolt el quadre de finançament per ser executades.

Per tot això, a proposta de la Direcció General d’Energia i Mines, i en exercici de les atribucions legals que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

S’obre la convocatòria per a la inclusió d’obres per al subministrament d’energia elèctrica en el medi rural en el Pla d’electrificació rural de Catalunya per a l’any 2001 (PERC-2001), les quals gaudiran d’ajuts per a la seva execució.

Article 2

S’aproven les bases que hauran de regir aquesta convocatòria, les quals figuren a l’annex 1 d’aquesta Ordre.

Aquestes bases es regeixen pel que disposen el capítol IX del Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, segons la redacció donada per la Llei 25/1998, de 31 de desembre, de mesures administratives, fiscals i d’adaptació a l’euro; la Llei 4/2000, de 26 de maig, i la Llei 15/2000, de 29 de desembre de mesures fiscals i administratives.

Article 3

La quantitat màxima destinada a aquests ajuts per a l’any 2001 és de 235.401.000 pessetes (1.414.788,50 euros). Aquests ajuts seran a càrrec de la partida número 13.04.760.02/0 "Subvencions Pla d’electrificació rural de Catalunya" corresponent al pressupost del Departament d’Indústria, Comerç i Turisme per a l’any 2001.

L’atorgament dels ajuts per a l’any 2001 restarà condicionat a les disponibilitats pressupostàries.

Article 4

S’haurà de donar publicitat als ajuts atorgats mitjançant l’exposició d’aquests en el tauler d’anuncis de la Direcció General d’Energia i Mines, av. Diagonal, 514, 2a planta, Barcelona. Quan es tracti d’ajuts superiors a 1 milió de pessetes, s’ha de publicar al DOGC tot indicant el beneficiari, la quantitat concedida, les finalitats de l’ajut i el crèdit pressupostari al qual s’han imputat.

Disposició addicional

Es delega en el director general d’Energia i Mines la resolució de concessió d’ajuts sobre les sol·licituds presentades.

Disposició derogatòria

Queda derogada l’Ordre de 27 de juliol de 1998, per la qual s’aproven les bases per a la inclusió d’obres per al subministrament d’energia elèctrica en el medi rural en el Pla d’electrificació rural de Catalunya per a l’any 1998 (PERC-98) (DOGC núm. 2725, de 16.9.1998).

Disposicions finals

—1 Per als exercicis següents mitjançant Ordre del Conseller d’Indústria Comerç i Turisme, s’obrirà la convocatòria per a la presentació de sol·licituds i justificació de despesa de les obres.

—2 Aquesta Ordre entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 21 de març de 2001

Antoni Subirà i Claus

Conseller d’Indústria, Comerç i Turisme

Annex 1

Bases per a la inclusió d’obres per al subministrament d’energia elèctrica en el medi rural en el Pla...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR