RESOLUCIÓ EMO/1247/2013, de 14 de maig, per la qual s'atorga a l'empresa Red Elèctrica de España, SAU, la declaració en concret d'utilitat pública de la línia elèctrica subterrània, a 220 kV, circuit simple, entre les subestacions de ZAL i de Nus Viari, als termes municipals del Prat de Llobregat i Sant Boi de Llobregat (exp. 10/29714).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyResolució

L'empresa Red Eléctrica de España, SAU, amb domicili social a passeig del Conde de los Gaitanes, 177, La Moraleja, Alcobendas, Madrid, va sol·licitar davant la Direcció General d’Energia i Mines del Departament d'Economia i Finances, l'autorització administrativa, l’aprovació de projecte d’execució i el reconeixement, en concret, de la utilitat pública d’una línia elèctrica subterrània, a 220 kV, circuit simple, entre les subestacions de ZAL i de Nus Viari, als termes municipals del Prat de Llobregat i Sant Boi de Llobregat (exp. 10/29714).

La Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial mitjançant resolució de 10.08.2012 va atorgar a l'empresa Red Eléctrica de España, SAU, l’autorització administrativa i l’aprovació del projecte d’execució de la línia elèctrica subterrània, a 220 kV, circuit simple, entre les subestacions de ZAL i de Nus Viari, als termes municipals del Prat de Llobregat i Sant Boi de Llobregat (exp. 10/29714).

En compliment del que preveuen l’article 144 del Reial decret 1955/2000, d'1 de desembre, pel qual es regulen les activitats de transport, distribució, comercialització, subministrament i procediments d'autorització d'instal·lacions d'energia elèctrica i d'acord amb la regulació que estableix el Títol IX de la Llei 54/1997, de 27 de novembre, del Sector Elèctric es va sotmetre a informació pública la sol·licitud de declaració en concret d’utilitat pública mitjançant l'Anunci publicat al DOGC núm. 5833, de 09.03.2011, al BOE núm. 57, de 08.03.2011 i a La Vanguardia de 08.03.2011.

En compliment del que preveu l’article 146.2 en relació amb l’article 127 ambdós del Reial decret 1955/2000, d'1 de desembre, es va trametre les corresponents separates i es va sol·licitar informe als organismes i administracions afectades següents:

Pel que fa als ajuntaments afectats: l’Ajuntament del Prat de Llobregat i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat van emetre informes favorables amb condicionants, envers als quals la peticionària va donar la seva conformitat.

Pel que fa als organismes afectats: Telefónica de España, SA; Endesa Distribución Eléctrica, SLU; Aguas de la Cuenca del Ebro, SA; Transports Metropolitans de Barcelona; l’Administrador de Infraestructuras Ferroviarias; Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea Dirección Regional de Navegación Aérea - Región Este no es varen oposar a la autorització d’aquesta instal·lació i la peticionaria va donar la seva conformitat als termes dels informes d’aquestes empreses. Gas Natural SDG, SA; la Compañía Logística de Hidrocarburos CLH, SA; Colt Telecom España, SA; Jazztel Telecomunicaciones, SA; Orange Catalunya Xarxes de Telecomunicacions, SA; Comunitat de Regants del Canal de la Dreta del Riu Llobregat; Aigües de Barcelona, SA; Aigües del Prat, SA; Aigües del Ter Llobregat; Empresa Metropolitana de Sanejament, SA; Centro Intermodal de Logística, SA; l’Autoritat Portuària de Barcelona; la Direcció General de Transports i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; l’Agència Catalana de l'Aigua; el Servei Territorial de Carreteres de Barcelona del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; el Parc Agrari del Baix Llobregat; la Dirección General de Carreteras del Ministerio de Fomento i l’Agencia Estatal de Seguridad Aerea van emetre informes favorables amb condicionants, els quals varen ser acceptats per la peticionaria de forma expressa. Ono Telecomunicaciones; Gestió de Infraestructures, SA; TASINSA Gestió Immobiliària - Polígon Mas Blau i AL-PI Telecomunicacions transcorreguts els corresponents terminis i reiterada la sol licitud, no consta que hagin emès informe, per la qual cosa d'acord amb el que disposa l'article 127 del Reial Decret 1955/2000, d'1 de desembre, s'entén la seva conformitat amb l'autorització d'aquesta instal·lació.

En compliment del que disposa l’article 144 del Reial decret 1955/2000, d’1 de desembre, l’anunci s’ha comunicat als ajuntaments del Prat de Llobregat i de Sant Boi de Llobregat, termes municipals en els quals radiquen els béns i drets afectats per aquesta instal·lació, per a la seva exposició al públic per un període de 20 dies, per tal que es pogués comprovar l’existència d’errades en la relació esmentada, així com formular les al·legacions que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR