RESOLUCIÓ CLT/1561/2002, de 15 de maig, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions per a activitats culturals audiovisuals de caràcter professional corresponents a l'any 2002 (codi 11501).

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Les Indústries Culturals
Rango de LeyResolució

Institut Català de les Indústries Culturals

RESOLUCIÓ

CLT/1561/2002, de 15 de maig, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions per a activitats culturals audiovisuals de caràcter professional corresponents a l'any 2002 (codi 11501).

Vistos els articles 87 i següents del Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya;

D'acord amb l'article 11.e) dels Estatuts de l'Institut Català de les Indústries Culturals, aprovats pel Decret 100/2001, de 3 d'abril,

Resolc:

-1 Es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions per a activitats culturals audiovisuals de caràcter professional corresponents a l'any 2002 (codi 11501).

-2 La dotació màxima de les subvencions que preveu aquesta Resolució és de 150.000 euros, amb càrrec a la partida 470.0001 del pressupost de l'Institut Català de les Indústries Culturals per a l'any 2002. La dotació màxima prevista podrà ser ampliada en funció de les sol·licituds rebudes i de les disponibilitats pressupostàries.

-3 Les subvencions que preveu aquesta convocatòria es regeixen per les bases que consten en l'annex de la present Resolució, aprovades pel Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals en la seva reunió de 25 d'abril de 2002, i per la normativa general de subvencions.

Barcelona, 15 de maig de 2002

Jordi Penas i Babot

Director

Annex

Bases

-1 Objecte

L'objecte de la present convocatòria és la concessió de subvencions per a activitats culturals audiovisuals de caràcter professional.

-2 Destinataris/àries

Poden optar a aquestes subvencions les entitats privades domiciliades a Catalunya que tinguin programades activitats de promoció cultural de caràcter professional en els camps del cinema i la televisió. Amb el mateix objectiu, també poden optar a les subvencions les agrupacions o federacions d'entitats pel conjunt de les activitats desenvolupades pels/per les seus/seves associats/ades en els camps indicats.

-3 Sol·licituds

Els impresos de sol·licitud de les subvencions es poden recollir a l'Institut Català de les Indústries Culturals, Rambla Santa Mònica, 8, 08002 Barcelona, i a les seus dels serveis territorials del Departament de Cultura, i es poden presentar al Registre del Departament de Cultura, Rambla Santa Mònica, 8, 08002 Barcelona, a qualsevol dels serveis territorials del Departament de Cultura, o bé a qualsevol dels llocs que preveu l'article 38.4 de la Llei...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR