ORDRE SSS/252/2002, de 27 de juny, per la qual s'estableixen els preus corresponents a l'activitat d'avaluació integral ambulatòria en geriatria, cures pal·liatives i trastorns cognitius.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SSS/252/2002, de 27 de juny, per la qual s'estableixen els preus corresponents a l'activitat d'avaluació integral ambulatòria en geriatria, cures pal·liatives i trastorns cognitius.

L'activitat d'avaluació integral ambulatòria en geriatria, cures pal·liatives i trastorns cognitius està regulada pel Decret 163/2002, d'11 de juny (DOGC núm. 3660, de 19.6.2002), el qual estableix els objectius i els tipus que inclou aquesta activitat: consulta d'avaluació i seguiment i, avaluació multidisciplinar amb els subtipus geriàtrica, cures pal·liatives i trastorns cognitius.

Així mateix, el precitat Decret regula el sistema de pagament d'aquesta activitat, que té com a paràmetres la primera visita i el procés, per als quals s'estableix un preu unitari que ha de determinar anualment la persona titular del Departament de Sanitat i Seguretat Social, a proposta del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut.

Per tot això, en ús de les facultats que em confereix l'article 7.2 del Decret 163/2002, d'11 de juny, pel qual es regula l'activitat d'avaluació integral ambulatòria en geriatria, cures pal·liatives i trastorns cognitius, que pot contractar el Servei Català de la Salut, i l'article 10 de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya, a proposta del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut,

Ordeno:

Es determinen, per a l'any 2002, els preus unitaris de l'activitat d'avaluació integral ambulatòria en geriatria, cures pal·liatives i trastorns cognitius següents:

a) Consulta d'avaluació i seguiment...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR