RESOLUCIÓ IRP/2162/2008, de 27 de juny, de modificació de la Resolució IRP/1434/2008, de 8 de maig, per la qual es convoca un curs per a l'obtenció del certificat d'aptitud de professor/a de formació viària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorServei Català de Trànsit
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

IRP/2162/2008, de 27 de juny, de modificació de la Resolució IRP/1434/2008, de 8 de maig, per la qual es convoca un curs per a l'obtenció del certificat d'aptitud de professor/a de formació viària.

Mitjançant la Resolució IRP/1434/2008, de 8 de maig, es va convocar un curs per a l'obtenció del certificat d'aptitud de professor/a de formació viària, i se n'aprovaren les bases.

En la base 3.6, on es determina la documentació que han de dur les persones aspirants quan compareguin a les diferents proves, es fa necessari afegir la documentació relativa al permís de conducció.

Atès que per desenvolupar la fase de presència del curs els/les alumnes s'han de distribuir en torns, es fa necessari modificar la base 5.5, relativa a la inscripció a la fase de presència del curs de formació, en el sentit de fixar la taxa corresponent que resulti vigent en el moment d'iniciar-se el torn.

En la base 5.6, relativa a la fase de presència, es fa necessari indicar que s'expedirà el certificat d'aptitud de professor/a de formació viària a les persones que superin aquesta fase.

En la base 8.1, relativa a la composició del tribunal qualificador del curs, s'ha de modificar la designació d'una de les persones suplents.

Per tot això,

Resolc:

.1 Modificar la base 3.6 de la Resolució IRP/1434/2008, de 8 de maig, que queda redactada en els termes següents:

.Les persones aspirants hauran de comparèixer a les diferents proves proveïdes del DNI o del document acreditatiu de la personalitat. La seva presentació podrà ser exigida en qualsevol moment. Per poder realitzar la prova pràctica del procediment previ de selecció, les persones aspirants hauran d'anar proveïdes, a més, del permís de conducció i de la documentació del vehicle amb el qual es farà la prova. La manca de presentació d'aquesta documentació determinarà l'exclusió automàtica de la persona aspirant del procediment selectiu..

.2 Modificar la base 5.5 de la Resolució IRP/1434/2008, de 8 de maig, que queda redactada en els termes següents:

.5.5 Inscripció a la fase de presència del curs de formació.

Si per desenvolupar la fase de presència del curs es fa necessari distribuir els/les alumnes en més d'un torn, abans de l'inici de cada torn es publicarà la llista de persones aspirants convocades en aquell torn de presència i s'obrirà el termini d'inscripció al torn esmentat, a les seus dels serveis territorials de Trànsit i per qualsevol altre mitjà si es creu necessari.

Cada vegada que s'hagi d'obrir el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR