DECRET 189/2000, de 29 de maig, de modificació del Decret 102/1998, de 15 d'abril, de desenvolupament de les competències de la Generalitat de Catalunya en matèria de trànsit, circulació de vehicles i seguretat viària.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

189/2000, de 29 de maig, de modificació del Decret 102/1998, de 15 d’abril, de desenvolupament de les competències de la Generalitat de Catalunya en matèria de trànsit, circulació de vehicles i seguretat viària.

Mitjançant el Decret 102/1998, de 15 d’abril, es desenvolupen les competències de la Generalitat de Catalunya en matèria de trànsit, circulació de vehicles i seguretat viària, en compliment de les previsions contingudes en la Llei 14/1997, de 24 de desembre, de creació del Servei Català de Trànsit.

En virtut d’aquestes previsions, el Decret 102/1998, modificat pel Decret 40/2000, de 26 de gener, estableix, entre altres, la composició de la Comissió Interdepartamental per a la Millora de la Seguretat Viària i la composició de la Comissió Catalana de Trànsit i Seguretat Viària.

D’acord amb l’article 12.1 de l’esmentat Decret, la Comissió Interdepartamental per a la Millora de la Seguretat Viària és presidida pel conseller d’Interior i està integrada, entre altres, per representants de diferents departaments de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, és convenient incloure en l’esmentada Comissió un representant del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, ateses les funcions d’aquest Departament en relació amb la maquinària agrícola i vehicles de tracció animal, entre d’altres, que incideixen en la matèria de trànsit, circulació de vehicles i seguretat viària.

En conseqüència, de conformitat amb el que prescriu la disposició final 2 de la Llei 14/1997, de 24 de desembre, i el que estableixen els articles 61 i següents de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d’Interior i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l’apartat 1 de l’article 12 del Decret 102/1998, de 15 d’abril, de desenvolupament de les competències de la Generalitat de Catalunya en matèria de trànsit, circulació de vehicles i seguretat viària, que queda redactat de la manera següent:

"La Comissió Interdepartamental per a la Millora de la Seguretat Viària serà presidida pel conseller d’Interior i actuarà com a vicepresident el director del Servei Català de Trànsit. Així mateix, estarà integrada per un delegat territorial del Govern en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR