DECRET 151/1999, d'1 de juny, pel qual es modifica el Decret 327/1998, de 24 de desembre, de reestructuració de la Secretaria General del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

151/1999, d’1 de juny, pel qual es modifica el Decret 327/1998, de 24 de desembre, de reestructuració de la Secretaria General del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Per tal d’assolir els objectius i les responsabilitats derivats de les funcions assignades a l’Àrea d’Inspecció en el marc del Decret 87/1996, de 20 de febrer, pel qual es constitueix l’organisme pagador de les despeses corresponents a la política agrícola comuna a Catalunya i s’estableix la seva organització i funcionament, cal adequar l’estructura orgànica de la Secretaria General aprovada pel Decret 327/1998, de 24 de desembre, de reestructuració de la Secretaria General del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca (DOGC núm. 2798, de 4.1.1999);

En virtut del que s’ha exposat i del que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles 1 i 15 del Decret 327/1998, de 24 de desembre, de reestructuració de la Secretaria General del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, els quals queden redactats de la manera següent:

"Article 1

"Unitats de la Secretaria General

"La Secretaria General del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca s’estructura en les unitats següents:

"Subdirecció General de Coordinació.

"Assessoria Jurídica.

"Servei de Gabinet Tècnic.

"Centre de Formació i Estudis Agrorurals.".

"Article 15

"Àrea d’Inspecció

"Sense perjudici de l’estructura orgànica de la Secretaria General regulada als articles anteriors, es crea, dins la Secretaria General, l’Àrea d’Inspecció, com a àrea funcional, amb les funcions següents:

"Realitzar inspeccions periòdiques a les diferents unitats per tal de promoure la millora dels serveis i comprovar el compliment de les normes i els procediments administratius.

"Comprovar l’adequació de les actuacions als objectius del Departament i a l’administrat.

"Realitzar inspeccions especials quan ho ordeni el secretari general per a actuacions o fets específics d’unitats del Departament.

"Dur a terme les actuacions de control intern de l’organisme pagador d’acord amb el Reglament (CE) 1663/95 i el Decret 87/1996, és a dir: verificar, d’acord amb les tècniques d’auditoria internacionalment reconegudes, que l’actuació del Departament com a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR