DECRET 276/1999, de 13 d'octubre, de modificació del Decret 82/1994, de 22 de febrer, pel qual s'aprova el Pla especial de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

276/1999, de 13 d’octubre, de modificació del Decret 82/1994, de 22 de febrer, pel qual s’aprova el Pla especial de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

El parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, que comprèn part dels municipis de Castellfollit de la Roca, Santa Pau, Olot, Sant Joan les Fonts, les Preses, les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Mieres, la Vall de Bianya i Montagut, fou declarat com a tal per la Llei 2/1982, de 3 de març.

El Pla especial que té per objecte el desenvolupament del règim de protecció de la llei i la definició detallada dels usos permesos en cada zona, fou aprovat pel Decret 82/1994, de 22 de febrer.

Mitjançant el present Decret es modifica la delimitació interna de l’espai de la Zona Volcànica de la Garrotxa, inclòs en el Pla d’espais d’interès natural, pel que fa als municipis de Castellfollit de la Roca i Santa Pau.

D’acord amb les determinacions del mateix Pla especial i amb el que estableix el Decret 113/1983, de 12 d’abril, de desplegament de la Llei 2/1982, amb les modificacions introduïdes per la Llei 12/1985, de 13 de juny, d’espais naturals, la tramitació de la modificació del Pla especial ha seguit el procediment corresponent, que s’ha iniciat mitjançant l’aprovació inicial de la Junta de Protecció de la Zona Volcànica de la Garrotxa. La modificació ha estat sotmesa a un període d’informació pública d’un mes de durada i s’ha donat audiència a les corporacions locals dels territoris afectats; s’han demanat els informes corresponents als departaments afectats i a la Comissió d’Urbanisme de Girona, i la Junta de Protecció ha aprovat provisionalment la modificació. Han emès informe, igualment, el Consell de Protecció de la Natura i el Centre de la Propietat Forestal.

Per tot això, a proposta del conseller de Medi Ambient i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica el Decret...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR