DECRET 298/1988, de 27 de juliol, de modificació del Decret 353/1983, de declaració del Parc Natural del Cadí-Moixeró. (Correcció d'errades en el DOGC núm. 1092, pàg. 240, de 13.1.1989).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

El Decret 353/1983, de 15 de juliol, de declaració del Parc Natural del Cadí-Moixeró, crea, al seu article 6, la Junta Rectora del Parc amb la finalitat de col·laborar en la seva gestió;

Així mateix, estableix la llista d'entitats o organismes que hi són representats i els membres designats directament;

L'experiència en la gestió del Parc en aquests quatre anys de funcionament fa necessaris el remodelatge i l'ampliació de la Junta Rectora per tal de donar-hi més representativitat a les entitats locals i a col·lectius de les comarques on se situa el Parc Natural;

Per això, a proposta dels consellers de Política Territorial i Obres Públiques i d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i d'acord amb el Consell Executiu, Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 2.3 del Decret 353/1983, de 15 de juliol, que queda redactat de la manera següent:

"Per acord del Consell Executiu i a proposta dels òrgans rectors del Parc Natural, amb l'informe previ del Consell de Protecció de la Natura, es podran integrar al Parc Natural altres terrenys confrontants que reuneixin les condicions adequades a la finalitat protectora d'aquest espai natural".

Article 2

Es modifica l'article 6.2 del Decret 353/1983, de 15 de juliol, que queda redactat de la manera següent:

"6.2.1 La Junta Rectora estarà integrada pels membres següents:

"Un representant del Departament de Governació, un del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, un del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, un del Departament de Comerç, Consum i Turisme i un del Departament de Cultura.

"El Cap del Servei de Protecció de la Natura del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

"El Cap del Servei de Medi Ambient del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

"El Director del Parc Natural.

"Tres representants designats per cadascun dels consells comarcals de les comarques incloses en l'àmbit del Parc d'entre els seus membres, que pertanyin als ajuntaments inclosos en l'àmbit del Parc.

"Un representant de les entitats i organitzacions professionals agràries existents en el conjunt dels municipis afectats.

"Un representant de l'Institut d'Estudis Catalans.

"Un representant de les associacions catalanes que, d'acord amb els seus Estatuts, es dediquin a la protecció de la natura, amb àmbit a tot Catalunya...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR