ORDRE PTO/328/2002, de 27 de setembre, per la qual es declaren diferents àrees de rehabilitació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE PTO/328/2002, de 27 de setembre, per la qual es declaren diferents àrees de rehabilitació.

Les actuacions en àrees de rehabilitació, la rehabilitació d'habitatges i d'edificis d'habitatges constitueixen actuacions protegibles en el marc del Decret 157/2002, d'11 de juny, pel qual s'estableix el règim dels habitatges amb protecció oficial, es determinen els ajuts públics en matèria d'habitatge a càrrec de la Generalitat de Catalunya i es regula la gestió dels ajuts previstos en el Reial decret 1/2002, d'11 de gener, sobre mesures de finançament d'actuacions protegides en matèria d'habitatge i sòl.

El Decret 157/2002, d'11 de juny, estableix que tindran la consideració d'àrees de rehabilitació, entre d'altres, a més de les àrees de rehabilitació integrada ja existents, aquelles que siguin declarades pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques per poder accedir als ajuts regulats al Reial decret 1/2002, d'11 de gener.

La situació del parc d'habitatges construït en aquestes àrees fa necessari implementar actuacions específiques i preferents que permetin aturar i redreçar el procés de degradació que pateixen. Per tal d'aconseguir aquests objectius, aquesta ordre declara la vigència de les àrees de Manresa i Terrassa i amplia els àmbits de les àrees de Gràcia, Eixample i Poble Sec.

Amb aquesta finalitat, a proposta de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge,

Ordeno:

Article 1

Declarar àrees de rehabilitació, als efectes del que disposen els articles 31.2 i 32.1 del Decret 157/2002, d'11 de juny, les zones següents:

1.1 El sector del nucli antic del districte de Gràcia de la ciutat de Barcelona, delimitat pel perímetre comprès entre la plaça Lesseps, la Travessera de Dalt, el carrer Escorial, la Travessera de Gràcia, el passeig de Sant Joan, el carrer Còrsega, l'avinguda Diagonal, la Riera de Sant Miquel, la plaça Gal·la Placídia, la Via Augusta, la Rambla del Prat i el carrer Gran de Gràcia; a més, s'inclouen en la seva totalitat els carrers següents: Minerva, Sèneca, Doctor Rizal, Neptú, Lluís Antúnez, Bretón de los Herreros, Aulèstia i Pijoan, Carolines i Carreró de Carolines.

1.2 Els sectors del districte de l'Eixample de Barcelona definits per:

1.2.1 L'entorn del mercat de Sant Antoni, delimitat pel carrer de Calàbria, la Gran Via de les Corts Catalanes, la ronda de Sant Antoni, la ronda de Sant Pau i l'avinguda del Paral·lel.

1.2.2 L'entorn de la Sagrada Família, delimitat pels carrers de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR