DECRET 117/2018, de 19 de juny, de reestructuració del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Rango de LeyDecret

El Decret 1/2018, de 19 de maig, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, ha modificat l'àmbit competencial de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat i ha modificat la denominació d'altres.

El Decret 262/2016, de 7 de juny, de reestructuració del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, fixa l'estructura del Departament i determina les funcions de les unitats que el configuren fins al nivell de secció.

Aquest Decret adapta l'estructura del Departament, que ha passat a denominar-se Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, a les necessitats derivades del nou àmbit competencial.

De conformitat amb l'article 23.4 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya;

A proposta del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Estructura del Departament

1.1 El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, sota la direcció de la persona que n'és titular, s'estructura en els òrgans següents:

  1. La Secretaria General.

  2. La Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital.

  3. La Secretaria d'Administració i Funció Pública.

    1.2 Resten adscrits al Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública:

  4. El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació.

  5. La Fundació Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya.

  6. L'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

  7. El Consorci Administració Oberta de Catalunya.

    1.3 L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades es relaciona amb el Govern de la Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

    1.4 El Consell de Direcció és l'òrgan que assisteix la persona titular del Departament en les funcions de coordinació general i en l'elaboració de la seva política, fa el seguiment de la seva execució i és presidit per aquesta persona i integrat, a més, per les persones titulars de les unitats directives amb rang orgànic mínim de direcció general, el/la cap del Gabinet...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR