DECRET 128/2020, de 27 d'octubre, de modificació del Decret 83/2019, de 24 d'abril, de reestructuració del Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència
Rango de LeyDecret

El Decret 1/2018, de 19 de maig, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, va establir les competències del Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

El Decret 83/2019, de 24 d'abril, de reestructuració del Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, va definir les competències de les diferents unitats en què s'estructura el Departament.

Amb la finalitat de garantir la realització d'estudis sobre els esdeveniments i les tendències de l'entorn contemporani que afecten la realitat catalana, i per tal d'augmentar l'eficiència en la gestió dels serveis que dona el Departament a través del Centre d'Estudis de Temes Contemporanis, cal modificar la dependència d'aquesta unitat per ampliar l'abast dels seus estudis i potenciar els seus serveis més enllà de l'acció exterior. D'aquesta manera, aquests estudis han de poder tractar sobre qualsevol qüestió d'interès o afectació de l'àmbit competencial de tots els departaments que integren l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

D'altra banda, s'adequa l'estructura del Departament a les exigències del Decret 228/2019, de 5 de novembre, dels òrgans col·legiats estratègics de l'àmbit de l'administració digital, dels empleats públics i de la supervisió i governança de les entitats del sector públic institucional de l'Administració de la Generalitat, de manera que el Gabinet Tècnic assumeix les funcions d'informació i coordinació amb la Comissió del Sector Públic Institucional.

Vist el que disposen l'article 6 i concordants de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, i vist el Decret 114/2020, de 30 de setembre, de substitució del president de la Generalitat de Catalunya;

De conformitat amb l'article 23.4 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern; la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya;

A proposta del conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 3 del Decret 83/2019, de 24 d'abril, de reestructuració del Departament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR