DECRET 121/2003, de 13 de maig, de concessió del Premi Justícia de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyDecret

DECRET 121/2003, de 13 de maig, de concessió del Premi Justícia de Catalunya.

El Govern de la Generalitat ha aprovat el Decret 77/2003, de 18 de març, pel qual es regulen les distincions en matèria de justícia a Catalunya que ha creat el Premi Justícia de Catalunya.

Aquest Premi té la finalitat de fomentar i reconèixer les iniciatives, actuacions, estudis i propostes que suposin una millora considerable del dret català i de la justícia a Catalunya, i és la més alta distinció que la Generalitat de Catalunya atorga en l'àmbit jurídic.

D'acord amb l'article 2.1 del Decret 77/2003, el Premi s'atorga a les persones físiques o jurídiques que s'hagin distingit per la seva contribució rellevant a la renovació, l'aplicació i la difusió del dret propi de Catalunya; a la realització o l'impuls d'actuacions que hagin afavorit la modernització, l'eficàcia i l'eficiència en la prestació de serveis relacionats amb la justícia a Catalunya; per l'adaptació de l'Administració de justícia a la realitat social que l'envolta; per l'especial dedicació en l'enfortiment dels drets de defensa i representació de les persones més desfavorides en l'àmbit de l'assistència jurídica gratuïta; així com per les actuacions notòries i rellevants en el camp de la justícia de pau.

Per tot això, de conformitat amb el que disposen els articles 1 i 2 del Decret 77/2003, de 18 de març, a proposta de la consellera de Justícia i Interior i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Atorgar el Premi Justícia de Catalunya a les persones següents:

Senyor Carles Viver Pi-Sunyer.

Catedràtic de Dret Constitucional. Ha estat també degà de la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra i vicepresident del Tribunal Constitucional.

La seva contribució rellevant en la renovació, l'aplicació i la difusió del dret públic de Catalunya el fan mereixedor d'aquesta distinció.

Senyor Lluís Puig i Ferriol.

Catedràtic de Dret Civil de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR