DECRET 161/2016, de 2 de febrer, pel qual es modifica l'article 9 del Decret 68/2014, de 20 de maig, pel qual es regula la composició i el funcionament intern dels òrgans urbanístics de la Generalitat de caràcter col·legiat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyDecret

L'article 9 de Decret 68/2014, de 20 de maig, pel qual es regula la composició i el funcionament intern dels òrgans urbanístics de la Generalitat de caràcter col·legiat, estableix la denominació i l'àmbit d'actuació de les comissions territorials d'urbanisme. La lletra c) d'aquest article atribueix a la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Catalunya Central les seves funcions en l'àmbit territorial de les comarques de l'Anoia, el Bages, el Berguedà, Osona i el Solsonès. La lletra b) d'aquest mateix article atribueix a Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona les seves funcions en l'àmbit territorial de les comarques de l'Alt Penedès, el Garraf i el Vallès Oriental, i dels municipis de les comarques del Baix Llobregat, el Maresme i el Vallès Occidental que no formen part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

La Llei 4/2015, del 23 d'abril, de creació de la comarca del Moianès, integra en aquesta comarca els municipis de Calders, Castellcir, Castellterçol, Collsuspina, Granera, l'Estany, Moià, Monistrol de Calders, Sant Quirze Safaja i Santa Maria d'Oló, i modifica en conseqüència les comarques del Bages, d'Osona i del Vallès Oriental.

Atès que el Bages i Osona, d'una banda, i el Vallès Oriental, de l'altre, formen part de diferents comissions territorials d'urbanisme, es fa necessari modificar l'article 9 del Decret 68/2014, de 20 de maig, per establir quina Comissió Territorial d'Urbanisme inclou la nova comarca dins el seu àmbit territorial.

Tenint en compte que la majoria de municipis del Moianès pertanyen a comarques de l'àmbit territorial de la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Catalunya Central, aquest Decret modifica la lletra c) de l'article 9 del Decret 68/2014, de 20 de maig, per afegir el Moianès a les comarques que estan dins l'àmbit territorial d'aquesta Comissió Territorial d'Urbanisme.

Per tot això, a proposta del conseller de Territori i Sostenibilitat, d'acord amb el dictamen emès per la Comissió Jurídica Assessora, i amb la prèvia deliberació del Govern,

Decreto:

Es modifica la lletra c) de l'article 9 del Decret 68/2014, de 20 de maig, pel qual es regula la composició i el funcionament intern dels òrgans urbanístics de la Generalitat de caràcter col·legiat, que queda redactat de la manera següent:

c) La Comissió...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR