DECRET 184/2015, de 27 de juliol, d'encàrrec del despatx de la consellera de Governació i Relacions Institucionals al conseller de la Presidència, des del dia 15 d'agost fins al dia 24 d'agost de 2015, ambdós inclosos.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La consellera de Governació i Relacions Institucionals, senyora Meritxell Borràs i Solé, s’ha d’absentar de Catalunya des del dia 15 d’agost fins al dia 24 d’agost de 2015, ambdós inclosos i, per tant, cal encarregar el despatx del seu Departament a un altre conseller o consellera.

Atès el que estableixen l’article 12.1.k) i l’article 20 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Decreto:

Article únic

Durant l’absència de la consellera de Governació i Relacions Institucionals, senyora Meritxell Borràs i Solé, des del dia 15 d’agost fins al dia 24 d’agost de 2015, ambdós inclosos, s’encarregarà del despatx del seu Departament el conseller de la Presidència, senyor Francesc Homs i Molins.

Barcelona, 27 de juliol de 2015

Artur Mas i Gavarró

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR