DECRET 185/2018, de 16 d'agost, pel qual es decreta que les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat i en les corporacions públiques de Catalunya els dies 17 i 18 d'agost.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Els dies 17 i 18 d'agost de 2017 la violència perpetrada per elements terroristes va colpejar Barcelona i Cambrils, deixant Catalunya immersa en un estat de dolor i consternació.

Un any després, es vol recordar i honorar les víctimes d'aquests atemptats terroristes, com a expressió solidària del reconeixement i compromís de la societat catalana cap a aquestes persones, alhora que es reitera, en un acte de respecte, justícia i dignitat, el rebuig més enèrgic a qualsevol acte de violència que atempti contra les llibertats, la convivència i la democràcia.

Per això,

Decreto:

Article únic

Els dies 17 i 18 d'agost d'enguany les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat i en les corporacions públiques de Catalunya, en record i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR