DECRET 207/2016, d'1 de març, de modificació del Decret 66/2016, de 19 de gener, de reestructuració parcial del Departament de Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Decret 66/2016, de 19 de gener, de reestructuració parcial del Departament de Salut, s'ha adaptat l'estructura del Departament de Salut a les necessitats organitzatives inherents a objectius d'actuació identificats com a prioritaris. En aquest sentit, la potenciació de l'activitat de planificació en salut, incloent-hi, en coherència, la vessant dels professionals sanitaris sota la responsabilitat de la nova Direcció General de Planificació en Salut, i també el reforçament de les polítiques d'ordenació professional i de formació i desenvolupament professional que s'han atribuït a la nova Direcció General d'Ordenació Professional i Regulació Sanitària, com a autoritat sanitària i unitat orgànica de gestió global dels recursos del sistema sanitari, inclosos els recursos humans, han posat de manifest la necessitat de reordenar les previsions que en relació amb aquestes tasques va fer el Decret 66/2016, de 19 de gener, a escala de subdireccions generals.

Així, en el si de la Direcció General de Planificació en Salut se suprimeix la Subdirecció General de Planificació Professional en Salut i part de les seves funcions s'atribueixen a la Subdirecció General de Planificació Sanitària, la qual, per raó d'aquest nou àmbit funcional, passa a denominar-se Subdirecció General de Planificació Sanitària i Professional.

D'altra banda, en el si de la Direcció General d'Ordenació Professional i Regulació Sanitària, la Subdirecció General d'Ordenació i Qualitat Sanitàries, Farmacèutiques i de Professionals recupera la denominació de Subdirecció General d'Ordenació i Qualitat Sanitàries i Farmacèutiques i les funcions que li atribuïa el Decret 119/2014, de 5 d'agost, de reestructuració del Departament de Salut, i es crea la nova Subdirecció General d'Ordenació i Desenvolupament Professional.

Per tot això, de conformitat amb l'article 23 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern; la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

A proposta del conseller de Salut i d'acord amb el Govern,

Decreto

Article 1

Modificació de l'article 1 del Decret 66/2016, de 19 de gener, de reestructuració parcial del Departament de Salut

1.1 Es modifica l'article 1.3 del Decret 66/2016, que queda redactat de la manera següent:

“1.3. La Direcció General de Planificació en Salut s'estructura en els òrgans següents:

”a) La Subdirecció General de Planificació Sanitària i Professional.

”b) La Subdirecció General de la Cartera de Serveis i el Mapa Sanitari.”

1.2 Es modifica l'article 1.4 del Decret 66/2016, que queda redactat de la manera següent:

“1.4. A la Subdirecció General de Planificació Sanitària i Professional li corresponen les funcions següents:

”a) Dirigir, coordinar i avaluar el disseny del Pla de salut de Catalunya en col·laboració amb altres ens, organismes i unitats.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR