DECRET 211/2016, de 24 de febrer, d'encàrrec del despatx del conseller de Justícia al vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya i conseller d'Economia i Hisenda, des del dia 4 fins al dia 6 de març de 2016, ambdós inclosos.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El conseller de Justícia, senyor Carles Mundó i Blanch, s'ha d'absentar de Catalunya des del dia 4 fins al dia 6 de març de 2016, ambdós inclosos, i, per tant, cal encarregar el despatx del seu Departament a un/a altre/a conseller/a.

Atès el que estableixen l'article 12.1.k) i l'article 20 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Decreto:

Article únic

Durant l'absència del conseller de Justícia, senyor Carles Mundó i Blanch, des del dia 4 fins al dia 6 de març de 2016, ambdós inclosos, s'encarregarà del despatx del seu Departament el senyor Oriol Junqueras i Vies, vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya i conseller d'Economia i Hisenda.

Barcelona, 24 de febrer de 2016

Carles Puigdemont i Casamajó

President de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR