DECRET 226/2016, de 15 de març, de modificació del Decret 342/2011, de 17 de maig, de reestructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyDecret

El Decret 2/2016, de 13 de gener, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, ha modificat l'àmbit competencial de diferents departaments.

Aquesta nova regulació obliga a redefinir l'estructura organitzativa dels departaments afectats, com és el cas del Departament de Territori i Sostenibilitat, regulat pel Decret 342/2011, de 17 de maig, de reestructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat, que en determina l'estructura i les funcions.

El present Decret respon, d'una banda, a un primer objectiu d'adequar l'estructura del Departament a la nova distribució de competències establerta pel Govern de la Generalitat; d'altra banda, es crea una unitat orgànica que garanteixi el que preveu l'Estatut d'autonomia de Catalunya pel que fa a la coordinació de l'aplicació del conjunt de polítiques públiques sectorials per assegurar un tractament especial de les zones de muntanya.

Per tot això, de conformitat amb l'article 23 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern; la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

A proposta del conseller de Territori i Sostenibilitat i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 1 del Decret 342/2011, de 17 de maig, de reestructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat, que queda redactat de la manera següent:

“Article 1

”Estructura del Departament

”1.1 El Departament de Territori i Sostenibilitat, sota la direcció del/de la conseller/a, s'estructura en els òrgans següents:

”a) La Secretaria General.

”b) La Secretaria d'Infraestructures i Mobilitat.

”c) La Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat.

”d) La Direcció General d'Ordenació del Territori i Urbanisme.

”e) La Direcció General de Polítiques de Muntanya.

”1.2 Resten adscrites al Departament de Territori i Sostenibilitat les entitats següents:

”a) Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la Secretaria d'Infraestructures i Mobilitat.

”b) Infraestructures Ferroviàries de Catalunya, mitjançant la Secretaria d'Infraestructures i Mobilitat.

”c) L'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, mitjançant la Secretaria d'Infraestructures i Mobilitat.

”d) Ports de la Generalitat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR