DECRET 237/2015, de 10 de novembre, d'ampliació dels mitjans econòmics transferits per la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau d'Aran en matèria de sanitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Llei 1/2015, del 5 de febrer, del règim especial d’Aran, en el seu article 56 estableix que el Conselh Generau d’Aran té la competència en matèria de sanitat i salut pública.

La Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Conselh Generau d’Aran, òrgan permanent de relació entre els governs i les administracions de la Generalitat i d’Aran, té entre les seves funcions, d’acord amb l’article 84.1 b, l’adopció dels acords de transferència de competències o traspassos de béns i serveis que corresponguin.

De conformitat amb l’article 7.2 c) del Reglament d’organització i funcionament de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Conselh Generau d’Aran, publicat al DOGC mitjançant la Resolució GRI/517/2015, d’11 de març, correspon al Ple de la Comissió adoptar els acords sobre els traspassos de funcions i serveis per elevar-los al Govern de la Generalitat per a la seva aprovació final.

D’acord amb l’anterior, el Ple de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Conselh Generau d’Aran, en la seva sessió de 29 de juliol de 2015, va adoptar un acord relatiu a l’ampliació dels mitjans econòmics transferits per la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau d’Aran en matèria de sanitat.

A proposta de la consellera de Governació i Relacions Institucionals i del conseller de Salut, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Aprovar l’Acord d’ampliació dels mitjans econòmics transferits per la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau d’Aran en matèria de sanitat, que es publica annex a aquest Decret.

Disposició final

Aquest Decret entra en vigor l’endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya

Barcelona, 10 de novembre de 2015

Artur Mas i Gavarró

President de la Generalitat de Catalunya

Meritxell Borràs i Solé

Consellera de Governació i Relacions Institucionals

Boi Ruiz i Garcia

Conseller de Salut

Annex

Acord de 29 de juliol de 2015, de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Conselh Generau d’Aran, d’ampliació dels mitjans econòmics transferits per la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau d’Aran en matèria de sanitat.

D’acord amb l’article 56 de la Llei 1/2015, del 5 de febrer, del règim especial d’Aran, el Conselh Generau d’Aran té atribuïdes competències en matèria sanitat i salut pública.

En aquest àmbit, a l’empara de la Llei 16/1990, de 13 de juliol, del règim especial d’Aran, i mitjançant els corresponents decrets, es va aprovar la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR