DECRET 25/2017, de 23 de març, d'encàrrec del despatx del conseller del Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència al vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda des del dia 26 al 31 de març de 2017.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El conseller del Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència s'ha d'absentar de Catalunya des del dia 26 de març fins al 31 de març de 2017 i, per tant, ha d'encarregar el despatx del seu Departament a un altre conseller o consellera.

L'article 12.1.k de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, estableix que correspon al president de la Generalitat encomanar a un conseller o consellera que s'encarregui del despatx ordinari dels assumptes i funcions pertocants a un altre conseller o consellera, en cas d'absència del càrrec.

Decreto:

Article únic

Durant l'absència del conseller del Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, senyor Raül Romeva i Rueda, del dia 26 de març al 31 de març de 2017, ambdós inclosos, s'encarrega el despatx del seu departament al senyor Oriol...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR