DECRET 263/2018, de 4 de desembre, pel qual es concedeixen els Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya en l'edició corresponent a 2018.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Els Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, actualment regulats pel Decret 223/2013, de 10 de setembre, i l'Ordre PRE/27/2014, de 10 de febrer, sobre el procediment d'atorgament dels Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i el funcionament del jurat, tenen per objecte atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya o en llengua catalana, realitzades de forma individual o col·lectiva per professionals o bé per qualssevulla entitats públiques o privades durant l'any anterior al seu atorgament, o bé a una trajectòria professional, institucional o empresarial que hagi destacat en el seu conjunt.

D'acord amb l'article 3.1 de l'esmentat Decret 223/2013, de 10 de setembre, els Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya es concedeixen anualment per Decret del Govern, a proposta del jurat.

Per a l'edició 2018, el jurat dels Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya ha proposat l'atorgament dels premis en cadascuna de les modalitats establertes pel Decret 223/2013, de 10 de setembre, a les persones i entitats que s'indiquen a continuació, en atenció als mèrits que tot seguit s'especifiquen:

Premi Nacional de Radiodifusió: La competència

El magazine La competència ha assolit i consolidat que un programa diari d'humor sigui líder absolut en la seva franja horària des de fa més de 5 anys. Basant-se en la combinació de l'actualitat del dia i una mirada irònica i crítica, i conduït amb una agilitat i creativitat admirables, presenta una trajectòria sòlida al servei de la informació i l'actualitat, tot aportant diversitat a les formes de presentar-les al país.

Premi Nacional de Televisió: Canal 3/24

El Canal 3/24 ha aconseguit, al llarg de 15 anys, ser un canal de referència informativa imprescindible, gràcies a la feina dels seus professionals i a un treball d'equip internacionalment reconegut i acreditat.

Premi Nacional de Premsa: Tino Soriano

Fotoperiodista de llarga trajectòria, col·labora habitualment en els magazines de la premsa de Barcelona, Madrid, França, els EUA, Alemanya i Itàlia. Ha obtingut nombrosos premis internacionals per la seva obra fotogràfica. Des de 2001, és també fotògraf de la National Geographic Society.

Premi Nacional de Mitjans d'arrel digital: Núvol

Iniciativa de mirada àmplia i oberta sobre el panorama cultural de Catalunya, proposa una esplèndida...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR