DECRET 333/2016, de 20 de desembre, pel qual s'aprova l'alteració dels termes municipals de Malla i de Vic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge
Rango de LeyDecret

El 25 de març de 2010 el Ple de l'Ajuntament de Malla va acordar iniciar un expedient d'alteració dels termes municipals de Malla i de Vic amb la finalitat d'ubicar totes les edificacions de la finca anomenada el Verdaguer en el terme municipal de Vic per evitar la partió d'aquestes edificacions entre ambdós termes municipals, d'acord amb el que estableix l'article 14, en relació amb l'article 13.1.c), del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril.

L'expedient va ser sotmès a informació pública, sense que es presentessin al·legacions dins aquest tràmit, i a informe dels ens locals que no l'havien promogut. L'Ajuntament de Vic, per acord del Ple de 9 de setembre de 2013, va informar favorablement sobre l'alteració dels termes proposada. En aquest mateix sentit, el 18 de setembre i el 22 d'octubre de 2013, el Consell Comarcal d'Osona i la Diputació de Barcelona, respectivament, van acordar informar favorablement sobre l'expedient.

El Ple de l'Ajuntament de Malla, en la sessió de 28 de juliol de 2015, va acordar, per majoria absoluta del nombre legal de membres, aprovar la procedència de l'alteració dels termes municipals proposada.

La Direcció General d'Administració Local, en data 17 de desembre de 2015, va emetre l'informe favorable sobre la tramitació del procediment i la procedència de l'alteració, d'acord amb els criteris fixats en el Decret 244/2007, de 6 de novembre, pel qual es regula la constitució i la demarcació territorial dels municipis, de les entitats municipals descentralitzades i de les mancomunitats de Catalunya.

La Comissió de Delimitació Territorial, en la sessió de 5 de maig de 2016, va emetre l'informe favorable sobre l'expedient.

El 12 de maig de 2016, es va posar en coneixement de l'Administració de l'Estat la tramitació de l'expedient.

La Comissió Jurídica Assessora, reunida el 22 de setembre de 2016, va aprovar el Dictamen sobre l'alteració dels termes municipals de Malla i de Vic en el qual informa favorablement sobre l'expedient.

Per tot això, tenint en compte que hi ha consideracions d'ordre geogràfic, demogràfic, econòmic o administratiu que fan necessari o aconsellable l'alteració de termes i que ambdós ajuntaments han adoptat acords favorables respecte d'aquesta alteració;

Atès el que disposen els articles 11 a 19 del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR