DECRET 37/2015, de 24 de març, de traspàs de funcions i serveis de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matèria de protecció civil.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Llei 1/2015, del 5 de febrer, del règim especial d’Aran, estableix en l’article 72 que el Consell General d’Aran té la competència en matèria de prevenció i extinció d’incendis, emergències i protecció civil.

La Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Consell General d’Aran, òrgan permanent de relació entre els governs i les administracions de la Generalitat i d’Aran, té entre les seves funcions, d’acord amb l’article 84.1.b) de la Llei esmentada, l’adopció dels acords de transferència de competències o traspassos de béns i serveis que corresponguin.

De conformitat amb l’article 7.2.c) del Reglament d’organització i funcionament de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Consell General d’Aran, publicat en el DOGC mitjançant la Resolució GRI/517/2015, d’11 de març, correspon al Ple de la Comissió adoptar els acords sobre els traspassos de funcions i serveis per elevar-los al Govern de la Generalitat per a l’aprovació final.

El Ple de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Consell General d’Aran, en la sessió de 20 de febrer de 2015, va adoptar un acord relatiu al traspàs de funcions i serveis de la Generalitat de Catalunya al Consell General d’Aran en matèria de protecció civil.

A proposta de la vicepresidenta del Govern i consellera de Governació i Relacions Institucionals i del conseller d’Interior, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Aprovar l’Acord de traspàs de funcions i serveis de la Generalitat de Catalunya al Consell General d’Aran en matèria de protecció civil, que es publica annex a aquest Decret.

Disposició final

Aquest Decret entra en vigor l’endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 24 de març de 2015

Artur Mas i Gavarró

President de la Generalitat de Catalunya

Joana Ortega i Alemany

Vicepresidenta del Govern i consellera de Governació i Relacions Institucionals

Ramon Espadaler i Parcerisas

Conseller d’Interior

Annex

Acord de 20 de febrer de 2015, de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Conselh Generau d’Aran, de traspàs de funcions i serveis de la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau d’Aran en matèria de protecció civil

La situació geogràfica del territori aranès, caracteritzada per un entorn muntanyós i una climatologia extrema, especialment durant els mesos d’hivern, comporta uns riscos evidents tant per als béns i les comunicacions com per a les persones que viuen a l’Aran i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR