DECRET 38/2015, de 24 de març, de traspàs de funcions de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matèria de patrimoni festiu.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

D’acord amb l’article 51.2 de la Llei 1/2015, del 5 de febrer, del règim especial d’Aran, el Consell General d’Aran té competència plena en el foment i la promoció de la cultura aranesa i occitana i en l’emparament, la conservació, la gestió i l’administració del patrimoni cultural.

La Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Consell General d’Aran, òrgan permanent de relació entre els governs i les administracions de la Generalitat i d’Aran, té entre les seves funcions, d’acord amb l’article 84.1.b), l’adopció dels acords de transferència de competències o traspassos de béns i serveis que corresponguin.

De conformitat amb l’article 7.2.c) del Reglament d’organització i funcionament de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Consell General d’Aran, publicat en el DOGC mitjançant la Resolució GRI/517/2015, d’11 de març, correspon al Ple de la Comissió adoptar els acords sobre els traspassos de funcions i serveis per elevar-los al Govern de la Generalitat per a l’aprovació final.

El Ple de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Consell General d’Aran, en la sessió de 20 de febrer de 2015, va adoptar un acord relatiu al traspàs de funcions de la Generalitat de Catalunya al Consell General d’Aran en matèria de patrimoni festiu.

A proposta de la vicepresidenta del Govern i consellera de Governació i Relacions Institucionals i del conseller de Cultura, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Aprovar l’Acord de traspàs de funcions de la Generalitat de Catalunya al Consell General d’Aran en matèria de patrimoni festiu, que es publica annex a aquest Decret.

Disposició final

Aquest Decret entra en vigor l’endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 24 de març de 2015

Artur Mas i Gavarró

President de la Generalitat de Catalunya

Joana Ortega i Alemany

Vicepresidenta del Govern i consellera de Governació i Relacions Institucionals

Ferran Mascarell i Canalda

Conseller de Cultura

Annex

Acord de traspàs de funcions de la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau d’Aran en matèria de patrimoni festiu

D’acord amb l’article 51.2 de la Llei 1/2015, del 5 de febrer, del règim especial d’Aran, el Conselh Generau d’Aran exerceix competències plenes en el foment i la promoció de la cultura aranesa i occitana i li correspon l’emparament, la conservació, la gestió i l’administració del patrimoni cultural.

L’apartat 3 d’aquest mateix article...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR