DECRET 45/2017, de 9 de maig, d'encàrrec del despatx del conseller de Cultura a la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, del 10 al 12 de maig de 2017, ambdós inclosos.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El conseller de Cultura, senyor Santi Vila i Vicente, s'ha d'absentar de Catalunya del 10 al 12 de maig, ambdós inclosos i, per tant, cal encarregar el despatx del seu Departament a un altre conseller o consellera.

Atès el que estableixen els articles 12.1.k) i 20 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Decreto:

Article únic

Durant l'absència del conseller de Cultura, senyor Santi Vila i Vicente, del 10 al 12 de maig de 2017, ambdós inclosos, s'encarregarà del despatx del seu Departament la consellera Governació, Administracions Públiques i Habitatge, senyora Meritxell Borràs i Solé.

Barcelona, 9 de maig de 2017

Carles Puigdemont i Casamajó

President de la Generalitat de Catalunya

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR