DECRET 61/2019, de 13 de març, d'encàrrec del despatx del conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència a la consellera de Justícia des del dia 20 de març fins al 24 de març de 2019, mentre romangui fora de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, senyor Alfred Bosch i Pascual, s'ha d'absentar de Catalunya des del dia 20 de març al 24 de març de 2019 i, per tant, ha d'encarregar el despatx del seu Departament a un/a altre/a conseller/a.

L'article 12.1.k de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, estableix que correspon al president de la Generalitat encomanar a un conseller o consellera que s'encarregui del despatx ordinari dels assumptes i funcions pertocants a un altre conseller o consellera, en cas d'absència del càrrec.

Decreto:

Article únic

Durant l'absència del conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, senyor Alfred Bosch i Pascual, des del dia 20 de març fins al 24 de març de 2019, mentre romangui fora de Catalunya, s'encarrega el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR