DECRET 82/2017, de 3 de juliol, d'encàrrec del despatx ordinari dels assumptes i les funcions que pertoquen a la persona titular del Departament de Cultura, al conseller d'Empresa i Coneixement, per vacança del càrrec.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Atès que el càrrec de conseller de Cultura és vacant, cal encarregar el despatx ordinari dels assumptes i les funcions que pertoquen al titular d'aquest Departament a un altre conseller o consellera.

Atès el que estableixen els articles 12.1.k) i 20 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Decreto:

Article únic

Mentre romangui vacant el càrrec de conseller de Cultura, s'encarregarà del despatx ordinari dels assumptes i de les funcions que pertoquen a la persona titular d'aquest Departament el conseller d'Empresa i Coneixement, Santiago Vila i Vicente.

Barcelona, 3 de juliol de 2017

Carles Puigdemont i Casamajó

President de la Generalitat de Catalunya

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR