DECRET 9/2019, de 8 de gener, relatiu a la recollida, el transport, el condicionament i la comercialització de caça silvestre destinada al consum.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

L'Estatut d'autonomia de Catalunya atribueix a la Generalitat competències en matèria de caça (article 119), salut pública (article 162.3 b) i en l'àmbit de l'agricultura i la ramaderia i en matèria de salut animal, traçabilitat i qualitat agroalimentària (article 116).

La caça forma part de les activitats que es desenvolupen en el món rural, i juntament amb l'activitat agrària i forestal modulen, transformen i, a la vegada, conserven aquest patrimoni natural.

En els darrers anys, el cens de les poblacions de les espècies cinegètiques, sobretot de caça major silvestre, està en expansió al territori català, la qual cosa permet fomentar i promoure la comercialització...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR