DECRET 248/1985, de 6 d'agost, pel qual es crea una comissió de seguiment del Pla Informàtic de la Generalitat de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Per Decret 30/1982, de 18 de febrer, es va crear la Direcció General de Serveis d'Informàtica amb funcions de planificació, supervisió i coordinació dels mitjans i activitats informàtiques així com per a l'execució dels plans elaborats al respecte. La Llei 9/1983 va autoritzar la constitució del Centre Informàtic de la Generalitat de Catalunya, S. A.

El Decret 73/1984, de 15 de març, dóna competències d'informe vinculant en matèria de material, equips, programes i projectes d'informàtica a la Direcció General de Serveis d'Informàtica, amb referència a les directrius del Pla Informàtic elaborat per l'esmentada Direcció General.

L'experiència adquirida fins a aquest moment en el funcionament de les diferents unitats que cooperen en el tema informàtic fa necessari regular el sistema de coordinació per a les properes fases d'implantació del Pla Informàtic de la Generalitat.

En virtut d'això, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es crea una comissió de seguiment del

Pla Informàtic de la Generalitat, que serà presidida pel Director General de Serveis d'Informàtica i de la qual formarà part un representant de cada Departament de la Generalitat i el Director del Centre Informàtic de la Generalitat de Catalunya, S.A. En aquesta comissió hi podran assistir les persones que el Director General consideri convenient en cada moment per al compliment dels seus objectius.

Article segon

- Seran competències i funcions de la

comissió:

  1. El seguiment i control de la realització del Pla Informàtic de la Generalitat, mitjançant informe trimestral.

  2. L'elaboració anual d'una previsió general de necessitats de serveis informàtics en la qual es recolliran totes les previstes pels Departaments i comunicades pels respectius representants a la comissió.

  3. L'anàlisi de necessitats de cursos de formació del personal de la Generalitat en matèria d'informàtica, en coordinació amb l'Escola d'Administració Pública.

  4. L'aprovació de l'avant-projecte del Pla General d'Actuació elaborat per la Direcció General de Serveis d'Informàtica.

  5. L'assistència a la Direcció General de Serveis d'Informàtica en la definició i implantació de procediments i normes a posar en pràctica a tot l'àmbit de l'administració autonòmica.

Article tercer

- D'acord amb el que disposen els Decrets

30/1982, de 18 de febrer, i 73/1984, de 15 de març i amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR