DECRET de l'Ajuntament de Masquefa, sobre provisió de places.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

de l'Ajuntament de Masquefa, sobre provisió de places.

El "Butlletí Oficial de la Província de Barcelona" núm. 190, de 10 d'agost de 2006, i el "Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya" núm.4703, de 23 d'agost de 2006, publicà la convocatòria i les bases per a la provisió de personal laboral fix, segons quadre adjunt, vacants a la plantilla de personal laboral de la Corporació segons acord de la Junta de Govern Local de data 18 de juny de 2006.

El termini d'admissió d'instàncies sol·licitant prendre part en les proves selectives serà de vint dies naturals, comptats a partir del següent de la publicació de la present resolució en el Butlletí Oficial de l'Estat o el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, l'últim que ho publiqui. Es fa constar que els succesisu anuncis es publicaran únicament al Butlletí Oficial de la Província i al taulell d'anuncis de la corporació.

PERSONAL LABORAL AJUNTAMENT

C=CLASSE PERSONAL; T=TIPUS JORNADA; V=VACANTS.

CATEGORIA

C

T

ÀREA

REQUISITS

V

SISTEMA SELECCIÓ

Oficial 1ª paleta

Laboral fix

Completa

Serveis Territorials

Certificat escolaritat/ Estudis primaris

1

Concurso oposició lliure

Oficial 2ª

Laboral fix

Completa

Serveis Territorials

Certificat escolaritat/ Estudis primaris

2

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR