DECRET de l'Ajuntament de Vallirana, sobre provisió de places.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

de l'Ajuntament de Vallirana, sobre provisió de places.

Atès que ha finalitzat el termini de presentació de sol·licituds per participar al Concurs Lliure, per cobrir una plaça de Tècnic/a d'Ocupació, en règim de personal laboral fix, vacant a la plantilla de Personal Laboral, segons l'Oferta Pública d'Ocupació de 2007.

Atès que una aspirant ha presentat al·legacions a les Bases que regeixen el present Concurs, en relació a les condicions i els requisits dels aspirants i en relació a la valoració dels serveis prestats a la taula de mèrits.

Atès el que disposen les Bases i la resta de disposicions legals aplicables.

He Resolt:

PRIMER. Admetre la primera al·legació en relació a les condicions i els requisits dels aspirants que considerava discriminatòria la titulació requerida per tal de cobrir la plaça vacant de Tècnic/a d'Ocupació.

SEGON. No admetre la segona al·legació respecte al punt 4.2 de les Bases, ja que l'experiència professional es valora a l'apartat 4.1. de les Bases, on s'especifica que és valorà tota l'experiència professional acreditada, tal i com estableix l'article 115 del Decret 214/1990, de 30 de juliol.

TERCER. Modificar l'apartat 2.c) de les Bases del present Concurs Lliure per cobrir una plaça de Tècnic/a d'Ocupació, quedant redactat de la següent manera:

. Estar en possessió d'una llicenciatura en Ciències Socials preferentment d'Orientació Professional i estar habilitat/da per a exercir com a Educador/a Social.

QUART. Així mateix es procedeix a modificar d'ofici l'apartat 4.4 i 3 de les Bases esmentades quedant redactats respectivament de la següent manera:

.Coneixement acreditat del programa específic de gestió de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR