DECRET 200/1991, d'1 d'octubre, de creació del Consell Assessor d'Espectacles i Activitats Recreatives.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La Llei 10/1990, de 15 de juny, sobre policia de l'espectacle, les activitats recreatives i els establiments públics, preveu, en el capítol 3, article 7, la creació del Consell Assessor d'Espectacles i Activitats Recreatives, com a òrgan consultiu, amb l'objectiu principal d'elaborar el catàleg d'espectacles i activitats recreatives subjectes a l'àmbit d'actuació de la Llei, les condicions tècniques dels locals i establiments de concurrència pública destinats a aquestes finalitats i els procediments i la intervenció de l'Administració de la Generalitat en l'obtenció de la llicència municipal corresponent, a part d'altres funcions.

La creació i composició d'aquest Consell s'encomanen al Govern de la Generalitat i, per aquest motiu, és necessari establir el nombre i la representació dels seus components i dotar-lo dels mitjans de suport administratiu perquè pugui realitzar eficaçment les tasques que té assignades.

Per tot això, vist l'informe favorable de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller de Governació i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Disposició general

Article 1

Es crea el Consell Assessor d'Espectacles i Activitats Recreatives, com a organisme consultiu i d'assessorament en aquesta matèria, adscrit al Departament de Governació.

Funcions

Article 2

Corresponen al Consell Assessor d'Espectacles i Activitats Recreatives les funcions següents: 2.1 Emetre informe preceptiu sobre les disposicions normatives de la Generalitat o de les corporacions locals que regulen els aspectes següents:

  1. Catàleg dels espectacles, les activitats recreatives i els establiments públics en els termes de l'article 1.3 de la Llei 10/1990, de 15 de juny, sobre policia de l'espectacle, les activitats recreatives i els establiments públics.

  2. Condicions tècniques que ha de complir cadascun dels diversos tipus de locals (article 2.2).

  3. Ordenances i reglaments o instruments de planejament urbanístic mitjançant els quals els municipis limiten la instal·lació i l'obertura dels establiments sotmesos a la Llei 10/1990, de 15 de juny (article 2.3).

  4. Reglamentacions específiques sobre espectacles (article 4.2).

  5. Reglamentació dels supòsits i les circumstàncies en els quals els ajuntaments han de trametre a la delegació territorial corresponent del Govern de la Generalitat una còpia dels expedients instruïts en relació amb les llicències municipals que s'atorguin (article 4.6).

  6. Creació i desenvolupament de la Ponència tècnica interdepartamental d'espectacles i activitats recreatives dins de cada delegació territorial (article 4.9).

  7. Reglaments municipals d'espectacles i activitats recreatives, els quals han de regular els condicionants de les llicències o permisos d'obertura (articles 5 i 6).

  8. Qualsevol altra disposició sobre la qual se li encomani emetre informe per llei. 2.2 Són també funcions del Consell Assessor d'Espectacles i Activitats Recreatives les següents:

  9. Elaborar recomanacions per millorar l'actuació de l'Administració pública en aquesta matèria.

  10. Assessorar sobre les iniciatives legislatives que es presentin en matèria d'espectacles i activitats recreatives.

  11. Informar sobre els reglaments de desplegament de la Llei 10/1990, de 15 de juny, i qualsevol altre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR