DECRET de l'Ajuntament de Sant Climent Sescebes, sobre provisió de places.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

de l'Ajuntament de Sant Climent Sescebes, sobre provisió de places.

En relació a les proves selectives per a proveir una plaça d'Agutzil-serveis diversos d'acord al que disposen les bases publicades al BOP núm. 55 de 19 de març de 2007

RESOLC:

Primer.- Aprovar la relació d'aspirants admesos i exclosos a les proves selectives per a l'accés a la plaça esmentada.

Aspirants admesos:

Sr. Francesc de Pedro Prieto

DNI 38466613X

Aspirants exclosos: Cap

Segon.- Concedir un termini de deu dies hàbils a partir de la notificació de la present resolució per a presentar reclamacions i esmenar els defectes que n'hagin motivat l'exclusió de les proves selectives, de conformitat amb l'article 71 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. En el cas que es presentin reclamacions/al·legacions, que fossin acceptades i s'hagués d'elaborar una nova llista d'admesos, es paralitzaria el procediment de la convocatòria i es dictaria una nova resolució dels admesos i de la data de les proves.

Tercer.- Convocar els aspirants i membres del tribunal qualificador del procés selectiu per a la celebració de les proves.

La sessió constitutiva serà el dia 16 de maig de 2007, a les 18,00 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Climent Sescebes (C. Magre, núm. 21). Una vegada constituït el tribunal s'iniciarà immediatament el concurs. Els aspirants hauran de comparèixer amb el DNI.

Quart.- La composició del tribunal per a la celebració de les proves és la següent:

- President:

Titular: Joaquim...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR