DECRET 352/1982, de 8 d'octubre, de creació de diversos col·legis públics d'Educació General Bàsica.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

La contínua demanda de places escolars d'Educació General Bàsica i d'Educació Pre-escolar a Catalunya obliga a la creació de nous centres docents, de conformitat amb la planificació establerta.

Amb aquesta finalitat i d'acord amb el que disposen els articles 4.c) i 135 de la Llei 14/1970, de 4 d'agost, i els articles 8, 9, 11, 22 i l'apartat 1r de la Disposició addicional de la Llei Orgànica 5/1980, de 19 de juny; en ús de les competències reconegudes a l'article 15 de la Llei Orgànica 4/1979, de 18 de desembre, a proposta del Conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Primer.

- Es creen els col·legis públics d'Educació General Bàsica i els centres públics pre-escolars que es detallen a l'Annex del present Decret.

Segon.

- S'autoritza el Conseller d'Ensenyament perquè mitjançant Ordre fixi la data de començament de les activitats als col·legis públics d'Educació Bàsica i centres públics pre-escolars que es detallen a l'Annex d'aquesta disposició i per adoptar les mesures necessàries per a l'execució del present Decret.

Barcelona, 8 d'octubre de 1982

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Joan Guitart i Agell Conseller d'Ensenyament

Annex

Girona

Comarca: Cerdanya. Municipi: Isòvol. Localitat: All. Denominació: Col·legi Públic. Règim de provisió: Ordinari. Creació: 1 unitat mixta d'E.G.B. Composició resultant: 1 unitat mixta d'E.G.B.

Comarca: Baix Empordà. Municipi: Foixà. Localitat: Foixà. Denominació: Col·legi Públic. Règim de provisió: Ordinari. Creació: 1 unitat mixta d'E.G.B. Composició resultant: 1 unitat mixta d'E.G.B.

Comarca: Gironès. Municipi: Fontcoberta. Localitat: Fontcoberta. Denominació: Col·legi Públic. Règim de provisió: Ordinari. Creació: 1 unitat mixta d'E.G.B. i 1 unitat de Pàrvuls. Composició...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR