DECRET de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, sobre modificació d'unes bases.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, sobre modificació d'unes bases.

Vist l'escrit de la Subdirecció General de Seguiment d'Acords i Disposicions en el qual ens comuniquen que com que no és de caràcter obligatori la publicació en el BOE les convocatòries de promoció interna del personal laboral conseqüentment no faran públic l'edicte que vam enviar en data 30 de desembre de 2005 referent a la convocatòria per a la provisió amb caràcter permanent, mitjançant el sistema de concurs oposició restringit pel torn de promoció interna, d'una plaça de Tècnic Auxiliar, grup C, vacant a la plantilla de personal laboral

Vist que les esmentades bases van ésser aprovades per la Junta de Govern Local en data 18 d'octubre de 2005, i publicades al BOP número 260 de data 31 d'octubre de 2005 i al DOGC número 4505 de data 8 de novembre de 2005.

Vista la necessitat de modificar les bases específiques que regeixen l'esmentada convocatòria, en el sentit de modificar el punt 4 (Inici de les proves) respecte el butlletí de referència de la publicació de la convocatòria.

Vist que la convocatòria ha estat publicada al DOGC número 4551 de data 16 de gener de 2006, on s'especificava que " les instàncies per prendre part a les proves es presentaran a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) dins del termini de vint dies naturals comptats des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al Butlletí Oficial de l'Estat"

Atès l'article 105.2 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, el que fa a la capacitat de correcció d'errors materials o de fet en qualsevol moment per part de l'Administració.

Atès que de conformitat amb el Decret d'Alcaldia 2397/03 sobre delegacions de competències, el tinent d'alcalde delegat de l'Àrea de Recursos Interns, Promoció Econòmica i Comerç, és l'òrgan competent per resoldre aquesta qüestió.

Per tot això,

HE RESOLT:

Primer . Modificar l'apartat quart de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR