DECRET 175/2010, de 23 de novembre, pel qual es crea la Comissió Mixta Administració de la Generalitat de Catalunya-Àrea Metropolitana de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET

175/2010, de 23 de novembre, pel qual es crea la Comissió Mixta Administració de la Generalitat de Catalunya-Àrea Metropolitana de Barcelona.

La Llei 31/2010, de 3 d'agost, de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, crea l'Àrea Metropolitana de Barcelona com a ens local supramunicipal de caràcter territorial integrat pels municipis de la conurbació de Barcelona inclosos en el seu àmbit, entre els quals hi ha vinculacions econòmiques i socials que fan necessària la planificació de polítiques públiques i la implantació de serveis d'una manera conjunta.

La seva creació respon a la voluntat de millorar l'eficiència i l'eficàcia de les administracions que actuen en el territori metropolità i garantir la prestació d'uns serveis públics de qualitat, per mitjà de la configuració d'una Administració propera i capaç.

D'altra banda, la disposició addicional setena preveu que en el termini de tres mesos de l'entrada en vigor d'aquesta Llei, es constituirà una Comissió Mixta amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya per tal d'establir els mecanismes d'execució de la Llei que puguin afectar l'activitat que desenvolupa la Generalitat.

Per tant, a proposta del conseller de Governació i Administracions Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Creació i objecte

1.1 Es crea la Comissió Mixta entre l'Administració de la Generalitat i els representants de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que té per objecte proposar l'establiment de mecanismes de cooperació i col·laboració per a l'execució de la Llei 31/2010, de 3 d'agost, en tot allò que pugui afectar l'àmbit de competències de l'Administració de la Generalitat.

1.2 La Comissió Mixta s'adscriu al departament competent en matèria d'Administració local.

Article 2

Composició

2.1 La Comissió Mixta està constituïda per set persones membres en representació de l'Administració de la Generalitat i set persones membres en representació de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

2.2 La representació de l'Administració de la Generalitat està constituïda per la persona titular de la Secretaria General del departament competent en matèria d'Administració local, que presideix la Comissió, i una persona, que tingui la condició d'alt càrrec, designada per la persona titular dels departaments competents en matèria d'Administració local, de relacions interdepartamentals, d'economia i finances, de relacions institucionals, de política...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR