DECRET 202/2002, de 23 de juliol, del Consell del Patrimoni Cultural de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET 202/2002, de 23 de juliol, del Consell del Patrimoni Cultural de Barcelona.

L'article 115 de la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la Carta municipal de Barcelona, preveu l'existËncia del Consell del Patrimoni Cultural de Barcelona, que configura com un Úrgan de coordinaciÛ entre l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona.

Per a la constituciÛ del Consell i l'exercici de les funcions que la Llei li encomana, cal establir-ne la composiciÛ i les normes de funcionament.

Per tot aixÚ, d'acord amb la disposiciÛ final de la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la Carta municipal de Barcelona, a proposta del conseller de Cultura i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquest Decret Ès regular la composiciÛ i el funcionament del Consell del Patrimoni Cultural de Barcelona.

Article 2

ComposiciÛ

El Consell del Patrimoni Cultural de Barcelona tÈ la composiciÛ seg¸ent:

a)†La presidËncia, que Ès exercida pel director o directora general del Patrimoni Cultural.

b)†La vicepresidËncia, que Ès exercida pel regidor o regidora de l'Ajuntament de Barcelona competent en matËria de patrimoni cultural.

c)†Dotze vocalies, designades, per meitat, pel conseller o consellera de Cultura de la Generalitat i per l'alcalde o l'alcaldessa de Barcelona.

d)†La secretaria, amb veu perÚ sense vot, que Ès exercida de manera rotatÚria per perÌodes alterns de quatre anys per un/a funcionari/‡ria de cadascuna de les dues administracions, nomenat/ada pel Consell.

Article 3

Funcions del Consell

El Consell del Patrimoni Cultural de Barcelona exerceix les funcions que estableixen els articles 115 i 116 de la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la Carta municipal de Barcelona.

Article 4

Funcions de la presidËncia i la vicepresidËncia

4.1††Correspon a la presidËncia convocar les sessions del Consell, fixar l'ordre del dia i ordenar les sessions.

4.2††Correspon a la vicepresidËncia substituir la presidËncia en cas d'absËncia, vacant o malaltia.

Article 5

Funcionament

5.1††El Consell del Patrimoni Cultural de Barcelona es reuneix en sessiÛ ordin‡ria una vegada per semestre. En sessiÛ extraordin‡ria, el Consell es reuneix sempre que la presidËncia ho consideri convenient i tambÈ sempre que ho sol∑liciti la vicepresidËncia.

5.2††El Consell pot crear ponËncies per a la realitzaciÛ d'estudis o de propostes sobre temes o sectors...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR