DECRET 99/1995, de 3 d'abril, de convocatòria d'eleccions al Consell General d'Aran.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Atès el que disposen l'article 14 i la disposició final 1 de la Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre el règim especial d'Era Val d'Aran, cal procedir a la convocatòria d'eleccions al Consell General d'Aran.

En ús de les facultats que m'han estat atribuïdes i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Convocar eleccions al Consell General d'Aran, que tindran lloc el dia 28 de maig de 1995, coincidint amb les eleccions locals.

Article 2

Aran es divideix en sis circumscripcions, que es corresponen amb els seus terçons històrics. El nombre de consellers a elegir en cada un d'ells és el següent: Pujòlo: dos membres. Arties e Garòs: dos membres. Castièro: quatre membres. Marcatosa: un membre. Irissa: un membre. Quate Lòcs: tres membres.

Article 3

Els terminis establerts en el present procés electoral coincidiran amb els fixats per a les eleccions locals que tenen lloc simultàniament.

Article 4

La sessió constitutiva del Consell General tindrà lloc el primer dia hàbil un cop transcorreguts 15 dies naturals a comptar de l'endemà de l'acte de proclamació dels membres elegits.

Disposició addicional Les eleccions que es convoquen mitjançant aquest Decret es regiran per la Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre el règim especial d'Era Val d'Aran, pels preceptes aplicables de la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general i modificacions posteriors i per les altres disposicions de caràcter complementari.

Disposició final Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 3 d'abril de 1995

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

(95.082.042)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR