DECRET 76/1981, d'1 d'abril, de Registre de Centres.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 139/1994.

El Reial Decret 2809/1980, de 3 d'octubre, sobre traspàs de serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria d'ensenyament, estableix a l'apartat B,10 de l'Annex que la inscripció de tots els Centres públics i privats, en l'àmbit territorial de Catalunya, correspon a la Generalitat, que tindrà un Registre propi, coordinat amb el de l'Estat.

Per dur a terme aquesta tasca cal crear un òrgan administratiu adequat i establir les normes generals del seu funcionament.

Amb aquest fi, atès el que disposen el Reglament de Règim Interior de la Generalitat de Catalunya, aprovat per Decret de 18 de març de 1978, i el Decret de 18 de setembre de 1978, sobre organització i competències dels òrgans dels Departaments, a proposta del Conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

r.

- Tots els centres docents dependents del

Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya hauran d'inscriure's en el Registre Especial de Centres del Departament d'Ensenyament.

Article 2

n.

- L'organització i funcionament del Registre

Especial de Centres docents a què fa referència l'apartat B,10, de l'Annex del Reial Decret de 3 d'octubre de 1980 sobre traspassos de serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria d'Ensenyament, es regularà pel que es disposa en aquest Decret.

Article 3

r.

- El Registre Especial de Centres Docents, amb

nivell orgànic de secció, dependrà administrativament del Servei de Planificació Escolar de la Direcció General de Centres Docents.

Article 4

t.

- El Registre Especial de Centres docents tindrà

el caràcter de Registre únic.

Article 5

è.

- El Registre de Centres s'estructura en dos

negociats:

  1. Negociat de Centres Públics.

  2. Negociat de Centres Privats.

Article 6

è.

- En el Registre de Centres es portaran els

llibres d'entrada de documents, d'inscripcions i d'altres que reglamentàriament es determinin, així com un expedient de cada Centre. El Registre de Centres organitzarà i mecanitzarà les dades recollides a fi que puguin ésser utilitzades per les diferents unitats del Departament.

Article 7

è.

- Les inscripcions en el Registre de Centres

seran d'ingrés o d'alta, complementàries i de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR