DECRET 634/2006, de 27 de desembre, pel qual es modifica el Decret 478/2006, de 5 de desembre, d'estructura del Departament de la Vicepresidència.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

634/2006, de 27 de desembre, pel qual es modifica el Decret 478/2006, de 5 de desembre, d'estructura del Departament de la VicepresidËncia.

MitjanÁant el Decret 478/2006, de 5 de desembre, s'ha aprovat l'estructura del Departament de la VicepresidËncia.

Vista la necessitat de modificar determinats aspectes concrets d'aquest Decret;

A proposta del vicepresident i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article ˙nic

Modificacions del Decret 478/2006, de 5 de desembre, d'estructura del Departament de la VicepresidËncia

  1. †S'afegeix la lletra n) a l'article 2.5 del Decret 478/2006, de 5 de desembre, d'estructura del Departament de la VicepresidËncia, amb la redacciÛ seg¸ent:

    "n) Institut Europeu de la Mediterr‡nia."

  2. †Es modifica el contingut de l'article 3.2 del Decret 478/2006, de 5 de desembre, d'estructura del Departament de la VicepresidËncia, que passa a tenir la redacciÛ seg¸ent:

    "3.2 De la Secretaria General depenen els Úrgans seg¸ents:

    "a) La DirecciÛ General d'AcciÛ Departamental.

    "b) La DirecciÛ de Serveis, amb les funcions de gestiÛ dels recursos humans, gestiÛ econÚmica, contractaciÛ i gestiÛ del patrimoni.

    "c) La DirecciÛ de PolÌtiques Sectorials.

    "d) L'Assessoria JurÌdica, en els termes que preveu la normativa sobre els serveis jurÌdics de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya.

    "e) El Gabinet TËcnic, amb funcions d'estudi, planificaciÛ i coordinaciÛ en l'‡mbit de competËncia del Departament".

  3. †Es modifica l'article 4 del Decret 478/2006, de 5 de desembre, d'estructura del Departament de la VicepresidËncia, que passa a tenir la redacciÛ seg¸ent:

    "Article 4

    "DirecciÛ General d'AcciÛ Departamental

    "4.1 La DirecciÛ General d'AcciÛ Departamental, sota la dependËncia directa de la persona titular de la Secretaria General de la VicepresidËncia, tÈ les funcions seg¸ents:

    "a) Donar suport i assistËncia a la persona titular del Departament de la VicepresidËncia en totes aquelles tasques que li siguin encomanades.

    "b) Planificar, dissenyar i coordinar l'elaboraciÛ d'estudis d'an‡lisi i prospectiva que el Departament de la VicepresidËncia consideri prioritaris.

    "c) Donar suport a la persona titular del Departament de la VicepresidËncia en el seguiment i impuls dels ens establerts a l'article 2.5 d'aquest Decret.

    "4.2 De la DirecciÛ General d'AcciÛ Departamental en depenen:

    "a) L'Oficina del Vicepresident o Vicepresidenta.

    "b) L'¿rea d'HistÚria i Pensament Contemporani, que coordina el Centre d'HistÚria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR