DECRET 243/2004, de 30 de març, sobre determinats aspectes de la contractació laboral a la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 243/2004, de 30 de marÁ, sobre determinats aspectes de la contractaciÛ laboral a la Generalitat de Catalunya.

El rËgim de contractaciÛ laboral del personal que presta serveis a la Generalitat de Catalunya ha de respondre, entre altres, als principis d'objectivitat, transparËncia i economia de la despesa.

En aquest sentit, s'ha entËs necessari establir determinats criteris i pautes a utilitzar en la formalitzaciÛ de les diferents modalitats contractuals laborals en l'‡mbit del sector p˙blic de la Generalitat de Catalunya.

AixÌ mateix i en la lÌnia dels principis a quË s'ha fet referËncia, esdevÈ convenient delimitar el sistema d'indemnitzacions o compensacions econÚmiques de qualsevol mena, per cessament o extinciÛ contractual, reconduint-les a les mÌnimes establertes en la normativa d'aplicaciÛ.

A proposta dels consellers de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques, d'Economia i Finances, i de conformitat amb el Govern,

Decreto:

Article 1 ¿mbit d'aplicaciÛ

Aquest Decret Ès d'aplicaciÛ en els contractes de feina que hagin de formalitzar:

a)†L'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya i les seves entitats autÚnomes de car‡cter administratiu.

b)†Les entitats autÚnomes de la Generalitat que fan operacions o presten serveis de car‡cter principalment comercial, industrial o financer.

c)†Les empreses de la Generalitat a quË fa referËncia l'article 1.b) del Decret legislatiu 1/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refÛs de la Llei 4/1985, de 29 de marÁ, de l'Estatut de l'Empresa P˙blica Catalana.

d)†Els patronats, consorcis, fundacions p˙bliques o privades i altres entitats a les quals la Generalitat aporti, directament o indirectament, mÈs del 50% del seu pressupost o tingui una participaciÛ majorit‡ria en els seus Úrgans rectors.

e)†El Servei Catal‡ de la Salut, l'Institut Catal‡ de la Salut i l'Institut Catal‡ d'AssistËncia i Serveis Socials.

Article 2 ContractaciÛ laboral d'alta direcciÛ

2.1††Es prohibeix la formalitzaciÛ de contractes d'alta direcciÛ en l'‡mbit de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya i les seves entitats autÚnomes de car‡cter administratiu incloses en l'apartat a) de l'article anterior.

2.2††En qualsevol cas, no es formalitzaran contractes laborals d'alta direcciÛ als c‡rrecs executius del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR