DECRET 324/1983, de 14 de juliol, de creació de la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat dins el Departament d'Economia i Finances.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

La Llei 11/1981, de 7 de desembre, de Patrimoni de la Generalitat, estableix en el seu article 34.2 que la Direcció General de Patrimoni tindrà la representació de la Generalitat per inscriure al Registre de la Propietat els immobles adquirits per qualsevol dels procediments indicats al Capítol III de la Llei, alhora que s'atribueix a l'esmentada Direcció General l'afectació d'aquests béns al Departament interessat i se li n'encomana l'inventari.

D'altra banda, el Reglament de la Llei de Patrimoni de la Generalitat, aprovat en data 14 de juliol de 1983, es refereix reiteradament en el seu articulat a l'esmentada Direcció General, precisant-ne les competències.

A la vista d'aquest marc jurídic, i tenint en compte l'increment de les tasques d'índole i contingut específicament patrimonial, resulta imprescindible de procedir a la creació i estructuració de la Direcció General al·ludida a partir dels Serveis ja existents i enquadrats fins ara dins la Secretaria General del Departament d'Economia i Finances pel Decret 464/1982, de 10 de desembre.

Per tant, vistes les Lleis 11/1981, de 7 de desembre, 3/1982, de 23 de març, i el Decret que aprova el Reglament per a l'execució de la Llei de Patrimoni, així com el Decret 464/1982, de 10 de desembre, el Reglament de Règim Interior de la Generalitat de Catalunya i el Decret de 18 de setembre de 1978, a proposta del Conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es crea, dins el Departament d'Economia

i Finances, la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat, a la qual corresponen les funcions que li són atribuïdes per la Llei 11/1981, de 7 de desembre, de Patrimoni de la Generalitat, pel Decret de 14 de juliol de 1983 que n'aprova el Reglament, i altres disposicions aplicables, sens perjudici de les que li puguin ésser encomanades per Ordre o delegació del Conseller. 2. El Director General del Patrimoni de la Generalitat exercirà, dins la matèria que li és pròpia, les funcions que assenyala l'article setè del Decret de 18 de setembre de 1978 i les que li siguin encomanades per Ordre o delegació del Conseller.

Article segon 1

S'integren dins la Direcció General.

del Patrimoni de la Generalitat els següents Serveis i Seccions, anteriorment dependents de la Secretaria General: 1.1 Servei de Patrimoni

  1. Secció de Gestió

  2. Secció d'Investigació i Control

    1. Secció d'Administració 1.2. Servei de Comptabilitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR