DECRET 150/1996, de 30 d'abril, pel qual s'estableixen els períodes de rebaixes.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

La Llei 7/1996, de 15 de gener, d'ordenació del comerç minorista, estableix que les comunitats autònomes fixaran les dates concretes de les temporades de rebaixes, les quals només poden tenir lloc com a tals, d'acord amb la decisió de cada comerciant, en dues temporades anuals; una al començament de l'any i l'altra al voltant de les vacances d'estiu.

Per això, de conformitat amb el que estableixen les disposicions vigents, vist el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller de Comerç, Consum i Turisme i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Les dates entre les quals han de tenir lloc les vendes en rebaixes d'hivern i d'estiu, respectivament, són les següents:

  1. Del 7 de gener al 6 de març, ambdós inclosos.

  2. De l'1 de juliol al 31 d'agost, ambdós inclosos.

Disposicions finals

-1 S'autoritza el conseller de Comerç, Consum i Turisme perquè, en períodes successius, després d'escoltar el Consell assessor de la Generalitat de Catalunya en matèria de comerç, pugui modificar les dates que estableix el present Decret.

-2 Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 30 d'abril de 1996

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Lluís Alegre i Selga Conseller de Comerç, Consum i Turisme

(96.103.071)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR