DECRET 20/1989, de 7 de febrer, de creació del Consell Assessor d'Indústria i Promoció Exterior.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

La complexitat creixent i la diversificació de les polítiques públiques vinculades al desenvolupament industrial i tecnològic com també la seva projecció en àmbits supranacionals fa imprescindible dotar l'Administració de nous instruments amb la funció bàsica de donar suport a les decisions i de procedir a l'avaluació i seguiment d'aquestes.

Atenent aquests requeriments es crea el Consell Assessor d'Indústria i Promoció Exterior, que es configura com a un òrgan d'informació, assessorament i consulta del Conseller amb vista a la programació, implementació i avaluació de la política industrial i tecnològica i de la seva projecció exterior.

En conseqüència, a proposta del Conseller d'Indústria i Energia, i d'acord amb el Consell Executiu, Decreto:

Article 1

Es crea el Consell Assessor d'Indústria i Promoció Exterior com a òrgan d'assessorament i consulta del Conseller d'Indústria i Energia en totes aquelles matèries relacionades amb l'execució de la política industrial del Departament d'Indústria i Energia. Article 2

Seran funcions del Consell Assessor d'Indústria i Promoció Exterior:

2.1 Actuar com a òrgan d'informació, assessorament i consulta del Conseller d'Indústria i Energia, al qual prestarà la col·laboració que sol·liciti en la preparació, execució i avaluació de la política industrial del Departament i de la projecció exterior de la indústria catalana, com també en la dels programes o plans d'actuació en un determinat sector industrial.

2.2 Elaborar els estudis, informes i dictàmens que li siguin encomanats pel Conseller sobre matèries pròpies de l'àmbit del Departament.

2.3 Elevar al Conseller aquelles propostes que consideri oportunes per tal d'assolir una efectiva implementació de la política industrial dissenyada o una millora en el desenvolupament de la indústria a Catalunya i de la seva projecció exterior.

2.4 Aquelles altres que li puguin ser especialment encomanades pel Conseller. Article 3

El Consell Assessor d'Indústria i Promoció Exterior tindrà la composició següent:

3.1 El president, que serà el Conseller d'Indústria i Energia i que podrà delegar la presidència en un vice-president.

3.2 Els vocals següents: Un màxim de vint-i-cinc persones nomenades pel President de la Generalitat a proposta del Conseller d'Indústria i Energia atenent la seva reconeguda competència en l'àmbit de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR