DECRET 24/1995, de 7 de febrer, de creació de la Direcció de Serveis dins la Secretaria General del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

La Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, atribueix a la figura del secretari general un doble vessant: d'una banda, el considera la segona autoritat del Departament després del conseller, i, de l'altra, li atorga les màximes funcions pel que fa a la direcció i coordinació de les tasques de gestió administrativa que porta a terme el Departament.

En aquesta línia, es considera adient potenciar i facilitar l'exercici de les funcions que té conferides el secretari general com a òrgan intermedi entre el conseller i l'estructura subordinada en relació amb la coordinació, organització, seguiment i control de les diferents polítiques departamentals, la direcció i l'impuls d'actuacions de millora i renovació de l'Administració, i potenciar i gestionar la implantació de nous instruments per tal de fer possible l'execució de tècniques logístiques, planificació estratègica i de control de resultats de les polítiques departamentals.

Tanmateix, i atès l'increment del volum de gestió administrativa derivada de l'exercici de les funcions que el mateix secretari general té conferides en relació amb la tramitació administrativa dels expedients, el règim interior, l'administració i la gestió dels serveis generals del Departament, es fa necessari crear un òrgan subordinat al secretari general que pugui desenvolupar aquestes funcions de gestor de serveis comuns d'administració, règim interior i gestió dels serveis generals del Departament.

Així mateix, s'ha de tenir en compte l'elevat volum de gestió i la complexitat estructural del Departament, que aconsellen la creació d'un òrgan que tingui cura d'aquestes tasques i funcions.

Per tot això, i d'acord amb el que preveu l'article 11.4 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, que permet la creació d'una Direcció de Serveis en els departaments que pel seu volum de gestió o per la seva complexitat calgui, i d'acord amb l'article 15 de la Llei abans esmentada, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es crea al si de la Secretaria General del Departament de Política Territorial i Obres Públiques la Direcció de Serveis, que depèn orgànicament i funcionalment del secretari general.

Article 2

A la Direcció de Serveis li...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR