DECRET 17/1991, de 4 de febrer, de reestructuració parcial del Departament d'Indústria i Energia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

Atesa la diversitat de funcions de la Direcció General de Promoció Comercial i atès que, d'acord amb l'article 15.a) dels Estatuts del Consorci de Promoció Comercial de Catalunya (COPCA), aprovats pel Decret 236/1987, el director general és alhora president del Comitè Executiu d'aquest Consorci, és aconsellable crear un càrrec que, d'una banda, assumeixi una part de les funcions que el director general li delegui i, d'una altra, coordini les actuacions dels dos serveis de la Direcció General amb les del Consorci esmentat.

Per tot això, és convenient modificar el Decret 88/1989, de 4 d'abril, mitjançant la creació de la Subdirecció General de Promoció Comercial.

En conseqüència, a proposta del conseller d'Indústria i Energia i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica parcialment l'article 80.2 del Decret 88/1989, que en el primer paràgraf queda redactat com segueix: "La Direcció General de Promoció Comercial s'estructurarà en els òrgans que a continuació s'esmenten: "La Subdirecció General de Promoció Comercial, de la qual en dependran el Servei de Fires i de Promocions Sectorials i el Servei de Promoció Exterior".

Article 2

L'article 80.3 s'afegirà al Decret 88/1989, redactat de la manera següent: "Correspondrà a la Subdirecció General de Promoció Comercial l'estudi, l'informe i l'elaboració de propostes en relació amb els programes de la Direcció General i conforme als criteris i als objectius fixats. "També li correspondrà la coordinació de les actuacions de la Direcció General amb els organismes i les entitats públiques i privades relacionades amb la promoció comercial, en qualsevol dels seus àmbits territorials i sectorials, i en especial amb el Consorci de Promoció Comercial".

Article 3

3.1 El nom del Servei de Fires i de Promoció de la Moda es modifica als articles 81.1 i 81.2 pel de Servei de Fires i de Promocions Sectorials. 3.2 L'article 81.2.d) del Decret 88/1989 se substitueix pel següent: "Elaborar i presentar propostes relacionades amb la promoció de la moda i altres promocions sectorials". 3.3 L'article 81.2 del Decret 88/1989 se substitueix pel...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR