DECRET 89/1996, de 19 de març, pel qual es modifica el Decret 12/1990, de 9 de gener, que regula el Consell d'Esport Universitari.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Consell d'Esport Universitari de Catalunya, que es va crear pel Decret 43/1986, de 30 de gener (DOGC núm. 660, de 12.3.1986), es regula pel Decret 12/1990, de 9 de gener (DOGC núm. 1246, de 24.1.1990).

L'organització universitària de Catalunya ha sofert modificacions els darrers anys, tant pel que fa a la creació de noves universitats públiques i privades, com per al canvi d'estructura de les ja existents.

Amb relació a la composició del Consell d'Esport Universitari, s'ha considerat convenient suprimir la representació prevista en aquest Consell dels clubs esportius universitaris, ja que, per la seva pròpia estructura i vinculació, treballen conjuntament amb els serveis d'esports de les diferents universitats.

En conseqüència, prèvia conformitat de la Secretaria General de l'Esport i amb l'audiència de les universitats catalanes, a proposta del conseller de la Presidència i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 2.4 del Decret 12/1990, de 9 de gener, pel qual es regula el Consell d'Esport Universitari, que queda redactat de la manera següent: "2.4 En són vocals: "

  1. Els rectors de cadascuna de les universitats de Catalunya o la persona en qui deleguin. "

  2. Un representant de la Secretaria General de l'Esport, nomenat pel seu titular. "

  3. Un representant del Comissionat per a Universitats i Recerca, nomenat pel seu titular. "

  4. Un representant de la Unió de Federacions Esportives Catalanes."

Disposició addicional Totes les referències que el Decret 12/1990, de 9 de gener, fa al Departament d'Ensenyament, s'han d'entendre referides al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR