DECRET 75/2010, de 15 de juny, pel qual es modifica el Decret 146/2007, de 3 de juliol, pel qual es crea la Comissió de Coordinació Corporativa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

DECRET

75/2010, de 15 de juny, pel qual es modifica el Decret 146/2007, de 3 de juliol, pel qual es crea la Comissió de Coordinació Corporativa.

El Govern en l'exercici de la seva funció màxima de direcció i coordinació del funcionament de l'Administració de la Generalitat i del seu sector públic, ha aprovat un protocol d'actuació en relació amb la contractació d'estudis i dictàmens, amb la finalitat de millorar la seva eficàcia i utilitat, reduint i racionalitzant la despesa per aquest concepte.

L'aprovació d'aquest protocol d'actuacions determina la conveniència de modificar el Decret 146/2007, de 3 de juliol, pel qual es crea la Comissió de Coordinació Corporativa, als efectes d'introduir en el marc d'aquesta regulació la Subcomissió de Seguiment dels Estudis i Dictàmens, la qual s'encarregarà de fer el seguiment en relació amb els encàrrecs d'estudis i dictàmens realitzats en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat i del seu sector públic.

Per tant, aquest Decret regula l'esmentada Subcomissió de Seguiment dels Estudis i Dictàmens amb l'objectiu de l'impuls de la transparència en el règim contractual d'estudis i dictàmens.

Es preveu l'entrada en vigor immediata del Decret per considerar que la Subcomissió ha d'iniciar les seves actuacions al més aviat possible per tal de garantir l'efectivitat de la tasca assignada.

Per tot això, a l'empara del que preveu la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta de les persones titulars dels departaments de la Presidència, d'Economia i Finances, i de Governació i Administracions Públiques, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

S'afegeixen els articles 11, 12, 13, 14 i 15 al Decret 146/2007, de 3 de juliol, pel qual es crea la Comissió de Coordinació Corporativa, amb la redacció següent:

Article 11

Subcomissió de Seguiment dels Estudis i Dictàmens

La Subcomissió de Seguiment dels Estudis i Dictàmens, adscrita a la Comissió de Coordinació Corporativa, té per objecte verificar en relació amb la contractació d'estudis i dictàmens realitzats en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat i del seu sector públic, que s'han seguit els tràmits corresponents per a la valoració de la qualitat de l'informe resultant de la contractació i que aquest s'adeqüi a la finalitat perseguida, així com efectuar un...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR