DECRET 187/2001, de 26 de juny, de l'Observatori Català de la Família.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Benestar Social
Rango de LeyDecret

DECRET

187/2001, de 26 de juny, de l'Observatori Català de la Família.

Mitjançant el Decret 105/1997, de 29 d'abril, es va crear el Consell Assessor del Pla integral de suport a les famílies com a òrgan assessor de participació externa que representés les famílies mitjançant les entitats representatives dels seus interessos, i amb funcions d'informe i assessorament a la Comissió Interdepartamental de Suport a la Família.

Mitjançant el Decret 169/1998, de 8 de juliol, el Consell Assessor del Pla integral de suport a les famílies va passar a denominar-se Observatori Català de la Família, tot mantenint la seva composició i funcions, les quals van ser modificades posteriorment mitjançant el Decret 93/2000, de 22 de febrer, pel qual es crea la Secretaria de la Família, la qual és configurada com a òrgan específic que permet garantir el desenvolupament coordinat, integral i integrat, i la potenciació i l'impuls efectiu de les polítiques d'atenció i protecció a la família.

Ara es considera convenient modificar la composició de l'Observatori Català de la Família, per tal d'incrementar la representació dels diferents sectors implicats en les actuacions sobre la família, i alhora regular en una única disposició aquest òrgan consultiu, tot recollint el contingut de les diverses modificacions efectuades.

Per això, de conformitat amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta de la consellera de Benestar Social, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

L'Observatori Català de la Família

1.1 L'Observatori Català de la Família és l'òrgan assessor de consulta i participació externa que representa les famílies mitjançant les entitats representatives dels seus interessos.

1.2 L'Observatori Català de la Família s'adscriu a la Secretaria de la Família.

Article 2

Composició

L'Observatori Català de la Família té la composició següent:

  1. La presidència l'exerceix la mateixa persona que presideix la Comissió Interdepartamental de Suport a la Família. La vicepresidència l'exerceix la persona titular de la Secretaria de la Família.

  2. Vocals:

    Una persona en representació de cada una de les entitats o organismes següents:

    Federació de Municipis de Catalunya.

    Associació Catalana de Municipis.

    Federació d'Associacions de Veïns.

    Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.

    ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR